Rólunk

Olyan utazást segítő szolgálatást nyújtunk, amely segítségével könnyebben, egyszerűbben és gondok nélkül vághatsz neki Ázsia országainak. Jelenleg Indiába, Sri Lankára és Nepálba utazhattatok a segítségünkkel, de terveink között szerepel Belize, Thaiföld, Kambodzsa és Laosz is.

Az elmúlt 6 évben sokan vettétek igénybe  szolgáltatásainkat, melyek keretei között segítünk szállást, buszt, replülőjegyet foglalni, és helyi asszisztenciát is nyújtunk a túrák alatt. Nem vagyunk utazásszervezők, sem utazási iroda, viszont imádunk utazni, és szeretnénk megosztani minél több emberrel azokat a  helyeket, melyek minket is megfogtak, nagy hatással voltank ránk.

Élményekben osztozunk veletek

Minden túránk családias légkörben telik, a kőbe vésett programokon is változtathattok, ha úgy szeretnéket, mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legjobban érezzétek magatokat.

Asszisztenciánkat helyben szolgáltató segítők mind olyan emberek, akiknek szenvedélye az utazás, sokfelé jártak a világban, ám egyiküknek sem ez a hétköznapi munkája. Éppen ezért szívvel-lélelekkel csináljuk, élvezzük, hogy mi is ki tudunk szakadni a mókuskerékből.

Velünk sokkal több helyre eljutsz, mintha magad szerveznéd ezeket az utakat, továbbá olyan helyismeretünk van, amit évek alatt gyűjtöttünk össze, így megkímélheted magad a váratlan, és nem mindig kellemes meglepetésektől.

UtazzIndiaba.hu

Kommentek

kommentek